Nieuwe Campagne: Mission Mars

  • 2
Mission Mars

Nieuwe Campagne: Mission Mars

Category:Nieuws

Doe mee! Help Mars zijn wettelijke verantwoordelijkheid te nemen. Neem foto’s van rondzwervende Mars-wikkels met de Plastic Avengers App.

We vragen de allergrootste meer te doen dan alleen het wettelijke minimum: Nu nog op nummer 6 in de Zwerfafval ranglijsten – met de invoering van statiegeld op plaats 3.

Wat doet de grootste om ‘hun’ zwerfafval te verminderen?

Welke innovaties? Welke ontwikkelingen in aanbieden? of gebruiken ze hun macht enkel voor de beste plekken in de schappen?

#MissionMars loopt tot Mars (maart)

MissionMars is een samenwerking tussen Merijn Tinga ~ Plastic Soup Surfer en Dirk Groot ~ Zwerfinator en de steun van een grote groep Plastic Avengers door heel Nederland.


About Author

Dirk Groot

Beroep: superheld - Vecht tegen: zwerfafval en Plastic Soep - Superkracht: kan in 1 seconde een #zwerfie rapen - Geeft gastlessen, lezingen en advies.

2 Comments

Thea

januari 11, 2021at 11:58 am

Ik zou wel handschoenen aandoen….Wij hebben een grijper en een plastic zak, maar voor dit promotiefilmpje is t geen hygiënisch voorbeeld.

Kees Bouman

september 13, 2021at 5:38 pm

Sluit mij aan bij Thea, altijd handschoenen aan!!. Maar het gaat om het zwerfvuil, wat doen we met Red Bull?, wanneer krijgen we steun van hen? Elke keer als ik ga rapen is één van de eerste blikje er ééntje van dat merk, groet Kees 06-1487 3000

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.